Powered by Blogger.

Tuesday, May 1, 2012

FRIENDLY MATCH 1 MEI, STAR VS PDRM

Cuti umum 1 Mei 2012 digunakan sepenuhnya oleh ANACONDAS untuk mengadakan sesi latihan di Stadium Hoki SUltan Azlan Shah, Ipoh bermula jam 9.00 pagi dan berakhir pada jam 1 petang. Dalam sesi latihan selama empat jam tersebut, STAR berjaya mengadakan sesi perlawanan persahabatan menentang pasukan dewasa, iaitu Polis Di Raja Malaysia. 

Dalam perlawanan yang memakan masa 40 minit, pasukana muda STAR berjaya memberikan tentangan kepada pasukan PDRM yang akan mewakili Perak ke Kejohanan Hoki Piala Ketua Polis Negara. Keputusan perlawanan STAR tewas 2-3.

Walaupun tewas, perlawanan persahabatan bersama pasukan dewasa merupakan satu perlawanan pendedahan dalam menghadapi "persediaan mental' para pemain menghadaapi pasukan yang lebih kuat dan berpengalaman. Gol-gol STAR dijaringkan oleh Iqbal dan Faris Habeha. 

Dan insyaAllah pada 4 Mei ini akan berlangsung sekali lagi perlawanan persahabatan menentang pasukan ini. InsyaAllah kami akan memberikan tentangan yang sengit nanti.TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI BLOG KELAB HOKI STAR.KAMI MENGALU-ALUKAN SEBARANG KOMEN ANDA

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...